Goli gumeni bomboni

Napravljeni od pravih jabuka

Jabuke su jedne od najzdravijih namirnica koju treba uključiti u vašu prehranu, jer su bogate antioksidansima, vlaknima kao i vitaminom C.

Kad fermentiraju u jabučni ocat, jabuke proizvode octenu kiselinu. Prednosti visoke koncentracije octene kiseline u jabučnom octu su jako učinkovite za dobru probavu, razgradnju hrane, povećanje energije, kontroliranje šećera u krvi i detoksikaciju organizma. Osim toga, može i smanjiti osjećaj gladi!

Okus octa smo sakrili kako bismo osigurali da svi mogu uživati u svim prednostima jabučnog octa u ukusnom okusu Goli gumenih bombona!

Cikla

Cikla je popularno povrće puno vlakna, vitamina i minerala. Cikla je stoljećima poznata po svojim korisnim svojstvima. Cikla pomaže Goli Bombonima da imaju okus u kojem svi uživaju!

Vitamin B12

Manjak vitamina B12 uzrokuje osjećaj umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 pomaže u podizanju  energije, a tako olakšava ostvarivanje ciljeva vježbanja i mršavljenja.

Jabuka

Napravljeni od pravih jabuka daju Goli Bombonima sjajan izvor probiotika.

Limun

Limunska kiselina ima brojne prednosti, uključujući podizanje energije koja vas održava aktivnim i zdravim.

Šipak

Što možemo reći? Ovo voće odlično je za mnogo stvari. Šipak je ukusan izvor važnih hranjivih tvari. Otkriće te da kora i sjemenke šipka nude velike količine hranjivih sastojaka i bioaktivnih biljnih spojeva.

Vitamin B9

Vitamin B9, koji se naziva i folat ili folna kiselina, jedan je od 8 B vitamina. Folna kiselina igra važnu ulogu u ljudskom rastu i razvoju.

Osjeti okus jabuke, a ne octa!

Isporuka na kućnu adresu u roku 2-3 radna dana

Besplatna dostava - plaćanje pouzećem

Ukoliko niste zadovoljni, garancija povrata novca 30 dana.

Kontakt

Radno vrijeme web shopa : 0-24h

Radno vrijeme podrške : 09:00 - 17:00

Telefon : +385 1 3499 780

Email :

Pratite nas na društvenim mrežama

zadovoljnih kupaca